Oval Desenli Beton Saksı

logo
AKTAŞ Karo'nun 40 yıllık tecrübesinden faydalanın sınıfında birinci ürünler ile tanışın.
Oval Desenli Beton Saksı

Büyük Dış Mekan Oval Beton Saksı

Oval Desenli Beton Saksı

Oval Desenli Beton Saksı 100×50 cm ölçülerinde olan ürünümüz tamamen çevre dostu bir ürün olmakla birlikte dış mekan büyük beton saksı ürünüdür genellikle geniş cadde alanlarda ve otopark girişlerine araç park etme sorununu çözen bir üründür ayrıca Oval Desenli Beton Saksı ürünümüz genellikle kamu ve özel fabrikaların tam teşkil güvenliği için kullanım alanlarında kullanılmaktadır.
Beton saksımız genellikle gri ve kırmızı olarak üretimi bulunmaktadır, talep edilmesi durumunda istenilen renkte olması söz konusudur.
Oval beton saksı  ortasında görsellik ve dikkat çekmek için kuşaklık için bir alan bulunuyor genellikle bakır kuşak kullanılmaktadır, bunun yanı sıra kırmızı reflektör kuşak da kullanılabilir.
Toprak ve bitkilendirme ve bunların hazır hale getirilmesi konusunda firmamız olarak hizmetimiz bulunmaktadır.
Beton saksımızın ağırlığı insan gücüyle araçtan ekipmanlarla ekiplerimiz teslimat esnasında indirme hizmeti vermektedir.

Oval Desenli Beton Saksı ve toprak, bitkilendirme , nakliye, montaj tüm hizmetlerimiz için bizlere (0212) 951 06 55 sabit hattımız üzerinden iletişime geçiniz.

Kırmızı Oval Beton Saksı

Beton Saksı Teknik Özellikleri
Beton Saksı Malzeme Bilgisi Beton Saksı Ağırlık Bilgisi
Yüksek mukavemetli (%42,5)  beton ile üretilmiştir.
Beton oranı yüksektir.
Saksımızın boş ağırlığı 200 kğ’dur.
Toprak ve bitki ile 400 kğ gelmektedir.
Beton Saksı Genişlik Bilgileri Beton Saksı Derinlik Bilgisi
Beton saksımızın dış genişliği 100 metredir.
Beton saksımızın dış genişliği 50 cm’dir.
Beton saksımızın iç derinliği net olarak ** cm’dir.
Beton saksının yerden yüksekliği net olarak 40 cm’dir.

 

Diğer Hizmetlerimiz
Beton Saksı Reflektör Kuşak Beton Saksı Bakır Kuşak
Beton saksılaırın gece daha belirgin olması için ortasına reflektör bant çekebilir araçların dikkatini alabilirsiniz.
Aktaş Bakır KuşakBeton saksıların daha estetik ve gece daha belirgin olması için ortasına bakır kuşak çekebilir araçların dikkatini alabilirsiniz.
Toprak Hizmeti Bitkilendirme Hizmeti
ToprakSaksılarımıza iki kalite olarak toprak hizmeti vermekteyiz.
1 çuval 25 kg ‘dur.
ŞimşirSaksılarımıza istediğiniz bitki konusunda sizlere hizmet vermekteyiz.
Şimşir, Pitoz ve Limon Çamı v.b.

 

 FİYAT TEKLİFİ AL
BETONU SEVGİYLE BULUŞTURAN 40 YILLIK TECRÜBE!